PROSJEKTER

Rørfornyet de innvendige avløpsrørene i høyblokk på Lade (Trondheim)

Fasade Harry Borthens vei 13, Trondheim

Prosjektinformasjon

Om metoden

Om prosjektet

Høyblokka på Lade i Trondheim hadde avløpsrør fra 1962 som var gjennomrustne og tette. Dårlige rør og et tett vannklosett hadde allerede ført til lekkasjer i første etasje, som heldigvis ble oppdaget raskt av beboere som var hjemme. Som en midlertidig løsning ble det tette røret gjenåpnet med spyling, men borettslaget visste at det måtte mer til for å fikse det underliggende problemet.

De hadde ikke lyst til å rive og pigge opp vegger og gulv for å bytte rørene, og etter å ha undersøkt alternativene i markedet fant de ut at rørfornying var en langt rimeligere og mer skånsom metode enn rørbytte. Etter å ha hatt befaring og fått tilbud fra flere aktører, valgte de Olimb Rørfornying til å strømperenovere de innvendige avløpsrørene i bygget.

Vi rehabiliterte grenrør fra kjeller, kjøkken, bad og loft, i tillegg til de innvendige fallstammene og taknedløpene. Vi strømperenoverte også bunnledningen i kjeller og uttrekksledningen frem til kommunal påkobling.

Med rørfornying sparte borettslaget i Harry Borthens vei 13 både tid, kostnader og unødvendige forstyrrelser for beboerne, og både styret og beboerne i borettslaget er godt fornøyd med samarbeidet og utførelsen til Olimb Rørfornying.

Dette sier kunden

– Samarbeidet med prosjektleder Tor Eirik har vært veldig bra. Vi har fått positive tilbakemeldinger fra beboere om at operatørene som var inne i leilighetene var blide og trivelige, og at de informerte godt om hva de skulle gjøre og hvorfor. Det er nok ikke alltid så enkelt da hver enkelt leilighet har egne behov, men vi er veldig fornøyde med utførelsen.

Eirik Sørgård, styreleder Borettslaget Harry Borthensvei 13

Flere prosjekter utført av Olimb Rørfornying avdeling Trondheim