Olimb Rørfornying hovedkontor

Fra hovedkontoret i Råde utfører vi rørfornying i offentlig VA og industri over hele landet, samt rørfornying i boliger, borettslag, sameier og næringsbygg på Østlandet.

Kort om oss

I 1977 installerte Kristian Olimb den første strømpeforingen i Norge, i et avløpsrør i Ragna Nilsens vei i Oslo. Dette var starten på vårt selskap Olimb Rørfornying AS.

Gjennom mer enn førti år har vi spesialisert oss på å rehabilitere vann- og avløpsrør med ulike metoder som gir minimal inngripen i omgivelsene. Vi er største aktør innen rørfornying i Norge, og selskapets eier siden 2017, danske Per Aarsleff A/S, er bransjeleder i Europa.

Olimb har alltid hatt base i Råde i Østfold. Olimb Rørfornyings administrasjon, salg, produksjon, drift og lager samlet i moderne lokaler på Sarpsborgveien 115, sentralt ved E6. Herfra styres alle aktiviteter knyttet til rørfornying i offentlig VA og industri, samt privat rørfornying (bygg/bolig) på Østlandet sentralt.

Til å ta seg av rørfornying for private oppdragsgivere andre steder i landet har vi avdelinger i Trondheim, Bergen og Grenland (se oversikt).

Tjenester vi utfører

Olimb Rørfornying hovedkontor

Kontaktpersoner

Daglig leder, Olimb Rørfornying AS

Roar Haugland, daglig leder, Olimb Rørfornying AS

Salgs- og produktsjef, rørfornying Offentlig VA

Svein Rune Myhre

Salgssjef, rørfornying borettslag/bygg

Frode Berntzen

Markedssjef | Salgssjef produkter og utstyr

Peer-Christian Nordby, markedssjef Olimb

Peer-Christian Nordby

(+47) 992 49 355
pcn@olimb.no

Salgssjef, rørfornying bolig/privat

Marianne Formoe, Olimb Rørfornying AS

Driftsleder Offentlig VA

Erik Jørgensen Olimb Rørfornying

Leder økonomi, administrasjon, IKT

Line Minge Vestby

Olimb Rørfornying hovedkontor

Kontaktskjema