,

Viser frem nyhet på Bygg Reis Deg

Olimb Rørfornying er klar for Bygg Reis Deg 2021

Olimb Rørfornying er klar for Norges største messe innen bolig, bygg og anlegg som går av stabelen på Lillestrøm 20. – 23. oktober. Vi stiller på stand med råd og løsninger for tilårskomne avløpsrør i bygg og bolig – og en god nyhet for gamle sluk.

Salgssjef for rørfornying i bygg og borettslag, Frode Berntzen, ser fram til å treffe publikum og bransjefolk på Bygg Reis Deg 2021 fra og med onsdag 20. til og med lørdag 23. oktober. 

Han og kollegaer fra Olimb Rørfornyings avdelingskontorer i Råde, Bergen, Trondheim og Skien blir å treffe på stand B02-24 i hall B.

Her får du gratisbilletter til Bygg Reis Deg >> 

De satser på å få mange besøkende innom som er nysgjerrige på rørfornying.

Stor oppmerksomhet i sosiale medier

– Mange har sett videosnutter av rørfornying i sosiale medier. To av våre medarbeidere har lagt ut filmer fra arbeidsdagen sin, og det har rett og slett tatt litt av, forteller Berntzen.

– Vi kommer til å kjøre noen av videoene på stand, og håper folk stopper opp og spør hva det er. For det ser jo unektelig litt rart ut det vi holder på med i rørene!   

LES OGSÅ: Videoer om rørfornying går viralt

Rørfornying er gjenbruk i praksis

Et viktig budskap på messen er at rørfornying er gjenbruk, og derfor et smart alternativ til å bytte ut avløpsrør i bygg. Gjenbruk handler om å ta tak i selve problemområdet og det som må fikses, ikke alt det omkringliggende.  

– Dersom et rør kan fikses og oppgraderes, slik at levetiden opprettholdes eller til og med forlenges, uten at man også må gjøre store grep som berører resten av bygningsmassen, så er det et veldig godt tiltak, sier leder for kompetanseheving i Grønn Byggallianse, Anne Solgaard, i denne artikkelen hos NemiTek.

Viser ny slukløsning

Sluk er et viktig tema når avløpsnettet i et bygg blir rørfornyet. Ikke minst i borettslag og sameier, hvor sluket ifølge lovverket er en innstøpt bygningsdel og dermed en del av fellesansvaret.

– Heldigvis er sluket en uavhengig bygningsdel, som lar seg renovere uten å pigge opp gulv eller rive bad, sier Frode Berntzen.

Med seg til Bygg Reis Deg har han en helt ny løsning som gjør det mulig å renovere gamle sluk med en ny slukskål og vannlås. Denne kan bygges på ved behov, med en adapter med klemring for membran i et nytt våtrom.

– En slik løsning er en god nyhet for borettslag og sameier som da kan ivareta vedlikeholdsplikten og samtidig unngå å rive og pigge opp unødvendig i våtrom som ikke trenger det, sier Berntzen.

Olimb Rørfornying viser frem ny slukløsning på Bygg Reis Deg 2021
Nyhet: Olimb Rørfornying viser frem denne nye slukløsningen på Bygg Reis Deg 2021.

Bygg Reis Deg – praktisk informasjon for besøkende