Fornyet hovedvannledning under vei uten trafikkomlegging

Den perfekte, 100 % gravefrie NO-DIG-løsningen for rehabilitering av vannledninger finnes ikke (enda). Men det finnes en aldeles utmerket LESS-DIG-løsning som fungerer for 70-80 % av vannledningsnettet i dimensjoner fra Ø100 til Ø400!

Compact Pipe er et supersterkt og fleksibelt tettilsluttet PE-rør som kan installeres i både korte og lange strekk, i alle typer rørmaterialer, i dimensjoner fra Ø100 mm til Ø500 mm – og som takler retningsendringer i inntil cirka 30 grader! Opp til diameter 400 mm er dette en løsning som fungerer for 70-80 % av vannledningsnettet.

JA, det må graves for å komme til i det eksisterende røret når installasjonen ikke kan skje via kum. JA, det må punktgraves for anboringer. Men når valget står mellom NOE graving eller FULL oppgraving, så er det fortsatt MYE å vinne på å fornye vannledningsnettet så gravefritt som mulig!

Det mener også blant andre Bergen kommune, som unngikk stengt vei og komplisert omdirigering av trafikk mens 210 meter hovedvannledning ble rehabilitert med Compact Pipe under Øyjordsveien i Sandviken.

MER OM PROSJEKTET >>


Snakk med oss om fornyelse av vannledninger:

Svein Rune Myhre
Svein Rune Myhre
Salgs- og produktsjef, Rørfornying Offentlig VA