Olimb Rørfornying stiller på VA Messene 2023

VA-Messene 2023

For første gang er Olimb Rørfornying utstiller på VA Messene – Norges største bransjetreff innen VA. Vi stiller på stand med gode råd og informasjon om gravefrie metoder og rehabilitering av rør.

Etter en kjempesuksess i 2022 inviterer VVP på vegne av de store VA-produsentene på nytt til store bransjemesser våren 2023. Ikke gå glipp av verdifull fagprat, nettverksbygging og spennende seminarprogram!

Her møter du de viktigste bedriftene i bransjen som viser frem det siste innenfor produkter og løsninger for VA. Norsk Vann og Norsk senter for vanninfrastruktur blir også med på hele messerunden, sammen med andre spennende foredragsholdere som tar for seg dagsaktuelle tema.

Peer-Christian Nordby, markedssjef i Olimb Rørfornying, ser frem til å ta del i messen.

– Her er en stor bredde av VA-bransjen representert, og vi får muligheten til å treffe kunder og kollegaer i bransjen på en annen arena en vi vanligvis pleier å gjøre. Vi har fulgt messen fra utsiden og synes den virker godt tilrettelagt og organisert, vi gleder oss med det til å få være en del av arrangementet i 2023.

Arrangementene er gratis for alle forhåndsregistrerte bransjefolk, og inkluderer blant annet gratis inngang, mat og gode parkeringsmuligheter.

Klikk her for å melde deg på

For mer informasjon se: www.vamessene.no