Åpen dag 6. mai 2022

Rørfornying og gravefri ledningsfornyelse

Lyst til å lære mer om rørfornying?

Fredag 6. mai slår vi opp portene og inviterer eksisterende og potensielle kunder, samarbeidspartnere, bransjefeller og egne ansatte til åpen dag!

Vi rigger opp utstyr, kjører demonstrasjoner og viser rørfornying i ulike brukssituasjoner – fra innvendige avløpsrør i bygg og videre gjennom hele ledningsnettet.

Det blir et lærerikt og uformelt arrangement med både faste stasjoner og tidsbestemte aktiviteter. Du vil få god anledning til å stille spørsmål underveis.

Mellom programpostene byr vi på forfriskninger og noe godt å bite i. Arrangementet er gratis, men forutsetter påmelding (bruk skjema under).

Last ned programmet her (PDF)

Med-utstillere fra Aarsleff-familien

Fra januar i år er Olimb Rørfornying 100 prosent eid av Per Aarsleff AS, og på arrangementet stiller også våre «Aarsleff-søsken» i Norge: Sør-Norsk Boring, Banedrift og Steg Entreprenør.

Påmelding

Registrer deg i skjemaet. Du får en automatisk bekreftelse på at du er påmeldt. Når arrangementet nærmer seg, sender vi en påminnelse og litt praktisk informasjon på e-post.

Du må gjerne invitere med deg en kollega eller flere, men alle som deltar må registrere seg individuelt.

    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.