Stor interesse for åpen dag – mange vil lære mer om rørfornying

Fredag 6. mai slår vi opp portene og byr inn til en sosial og lærerik dag i rørfornyingens tegn. Interessen fra de inviterte er over all forventning!

Etter lang tids tørke på bransjetreff-fronten, er det endelig mulig å treffes på fysiske arrangementer igjen, uten de store begrensningene. Det er det nok mange som har sett fram til, skal vi tolke responsen på invitasjonen til vår åpne dag 6. mai.

Har passert hundre påmeldte

– Vi har fått over hundre påmeldinger så langt. Det er langt over hva vi hadde forventet, og utrolig hyggelig! Slik det nå ser ut, har vi også værgudene med oss på fredag, så dette gleder vi oss til, sier en travel og fornøyd markedssjef, Peer-Christian Nordby.

Med seg i arrangementskomiteen har han salgssjefene for alle områdene Olimb Rørfornying dekker innen rehabilitering av rør. 

Salgssjefene i Olimb Rørfornying ønsker velkommen til åpen dag.

Ønsker velkommen til en innsiktsfull dag hos Olimb Rørfornying: F.v. Svein Rune Myhre (salgssjef Offentlig/industri), Frode Berntzen (salgssjef Bygg/prosjekt), Marianne Formoe (salgssjef Privat/service) og Peer-Christian Nordby (markedssjef).

Variert program 

Kommune-representanter, konsulenter, samarbeidspartnere, bransjefeller og egne ansatte samles til en variert aktivitetsdag i og utenfor produksjons- og lagerlokalene til Olimb Rørfornying på Furuholt i Råde.

I programmet for dagen er det noe for alle som er nysgjerrig på rørfornying og gravefri ledningsfornyelse. På området vil det være rigget opp ulike stasjoner med biler, utstyr og demonstrasjoner som viser prosesser i rørfornying i forskjellige brukssituasjoner – fra innvendige avløpsrør i bygg, og videre gjennom hele ledningsnettet.

Her kan du melde deg på ÅPEN DAG 6. mai >>

Det blir et lærerikt og uformelt arrangement med mange ulike innslag og god anledning til å stille spørsmål underveis. Mellom programpostene byr vi på forfriskninger, forsyninger og sosialt samvær i mingleområdet.

Første Aarsleff-arrangement

Olimb Rørfornying har vært eiet 100 prosent av danske Per Aarsleff AS siden 1. januar i år. I segmentet rørfornying er Per Aarsleff den største produsenten og installatøren i Europa, og eierskapet sikrer at vi har gode innkjøpsbetingelser og tilgang på de beste metodene som blir utviklet.

Dette er første gang Olimb Rørfornying er vertskap for et Aarsleff-arrangement. Med oss på dagen vil det være representanter fra våre tre «Aarsleff-søsken» i Norge: Sør-Norsk Boring, Banedrift og Steg Entreprenør, som har kompetanse på blant annet cracking og gravefri rørlegging med ulike boremetoder.

LES OGSÅ:
Blir heleid av danske Per Aarsleff AS etter fem fantastiske år med samlet resultat på over 250 millioner

Kontaktperson

Peer-Christian Nordby, markedssjef Olimb
Peer Christian Nordby
Markedssjef, Olimb