VVS dagene: Rørfornying på C04-30

19.10.16: VVS-Dagene på Lillestrøm er Norges største VVS-messe, med utstillere og besøkende fra hele Europa. Olimb og kolleger fra medlemsbedriftene i Rørfornying Norge er tilstede.
Av Odd Borgestrand 4. november 2016

19.10.16: VVS-Dagene på Lillestrøm er Norges største VVS-messe, med utstillere og besøkende fra hele Europa. Olimb og kolleger fra medlemsbedriftene i Rørfornying Norge er tilstede.

Her vil vi ta imot alle som vil vite mer om rørfornying både i offentlig og privat sektor, opplyser markedssjef Val Sibbern. Alle er velkommen til stand C04-30
VVS-dagene er Skandinavias største fagmesse innen VVS-teknikk og arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm.
Messen samler i år over 200 utstillere som sammen med oss ønsker alle besøkende hjertelig velkommen! Det er gratis inngang..

God åpningsdag
2455 besøkte VVS-dagene under messens åpningsdag, viser tall fra Norges Varemesse. Det er en økning på drøyt 500 sammenlignet med 2014, og arrangørene er godt fornøyd med dette.  VVS foreningen håper å tangere rekordåret 2008 da nærmere 11.000 besøkte messa. Til orientering går alle tog fra Oslo S til Lillestrøm som normalt, så her er det bare å henge seg på, sier markedssjef Val Sibbern
Torsdag og fredag er messa åpen fra kl. 09.00-17.00.

Hvorfor besøke VVS-dagene?
Arrangørene mener VVS dagene er viktig for det er på Lillestrøm alle de viktige aktørene i bransjen er samlet, både leverandører, organisasjoner og samarbeidspartnere!
Dette er stedet for vedlikehold av eksisterende forretningskontakter og for å knytte nye relasjoner
VVS dagene er også stedet for å bygge nettverk i formelt og uformelt samvær med kolleger
Her får besøkende innsikt i ny miljøteknologi og nye krav som stilles til bransjen.
Rørfornying Norge og Olimb Rørfornying vil svare på alle relevante spørsmål under årets VVS dager. Dette er en fagmesse vi setter pris på, sier prosjektingeniør Frode Berntzen.
Vi arbeider egentlig med kikkhulls kirurgi. I bygg med store endringer på røropplegg i årenes løp må vi ofte gå inn fra ulike steder for å få tilgang. Da er det godt å ha skreddersøm tilgjengelig fra egen systue og spesialverktøy fra eget verksted.

Liker krevende oppdrag
-Det er vi som får de mest krevende oppdragene, slår prosjektingeniør Frode Berntzen fast overfor Rehab Nytt. Olimb er alene om egen systue, og vi har et system som håndterer så å si alle typer oppdrag, mener han.
-Skreddersøm betyr at vi måler inn et anlegg og lager tilpasset utstyr og produkter som vi kan installere i borettslag, boligsameier og privatboliger og offentlige bygninger og næringseiendommer, kort sagt alle typer hus i dette landet.

Oppdragsgiver får dermed så langt det er mulig et heltrukket anlegg uten skjøter, og det budskapet vil Olimb Rørfornying og Rørfornying Norge gjerne formidle under VVS dagene på Lillestrøm.