Borettslag/sameie

Første møte med oss starter ofte med en uforpliktende befaring. Rørfornying er en metode som fint lar seg benytte i de fleste typer bygninger og er veldig godt egnet i boligblokker og rekkehus.

Rørfornying i bygninger gir et nytt rørnett på lik linje med å bytte rørene. Levetid og garantier er de samme. På bygninger som er over 40 år gamle så bør tilstanden til rørene vurderes. I de fleste bygninger er avløpsrørene støpt eller bygget inn, dette kan medføre at små lekkasjer får praktisk talt spire og gro før de blir oppdaget. Dette medfører ukontrollerte følgeskader, bygningsmessig forringelse og betydelig forverring av inneklima og bomiljø.

Årsaken til problemer med gamle rør kan være mange, men felles for de fleste rørtyper er at årenes løp med bruk har satt sine spor. De originale egenskapene blir borte og problemene starter. Alt fra små bevegelser i bygget til rene rust skader etter lang tids bruk kan være årsaker til at rørnettet er moden for oppgradering. Dette gjelder like mye plastrør som støpejerns rør.

slitt-og-forfallent-inni

Olimb Rørfornying AS hjelper deg både med kartlegging av tilstand, og full fornyelse av rørnettet. Med spesialbygde kameraer som et av våre viktigste verktøy sjekker vi tilstanden på rørnettet. Dette sammen med visuell kontroll av rørnettet utvendig og bruksmønster. Dette danner grunnlaget for en vurdering av tilstand. Husk at rørnettet i en bygning er like viktig som blodårene i kroppen din. Ingen kan bo i en bygning uten et fungerende avløpsnett.

Alle våre installasjoner er godkjent av SINTEF og en del av våtromsnormen.

Alt starter med en telefon eller e-post, så tar vi en uforpliktende befaring hos dere.