Rørfornying Norge styrker seg i Nordland

Entrep-Nor AS i Korgen i Hemnes kommune i Nordland er siste tilskudd blant medlemsbedriftene i Rørfornying Norge.
Av Odd Borgestrand 7. mars 2016

Rørfornying Norge styrker seg i Nordland

Entrep-Nor AS i Korgen i Hemnes kommune i Nordland er siste tilskudd blant medlemsbedriftene i Rørfornying Norge. Selskapet er en nyetablert entreprenørbedrift, med hovedfokus på vann og avløpstjenester.

-På bakgrunn av erfaring og kompetanse ønsker vi å være ledende på åpning av avløpsrør, rørinspeksjoner, rørfornying uten graving og andre NoDig- metoder, sier daglig leder i selskapet, Lennart Miljkovic.

-Flere av våre ansatte har vært i bransjen i mange år. Vi kjenner kundens behov, og skal levere riktige løsninger, punktlig, i henhold til avtaler og til konkurransedyktige priser, sier Hallvard Johansen, som er avdelingsleder for rørfornying. Johansen var i mange år tilknyttet Høytrykksteknikk AS i Bodø, men ønsket å være med drive egen bedrift.  Han har i flere år vært valgt styreleder i Rørfornying Norge, og er dermed svært godt kjent med Olimbs produkter og metoder.
-Vi kan jobben vår og har bygget oss opp med spesialtilpassede biler og utstyr. Derfor kan vi løse de aller fleste problemer, mener Johansen.