Rørfornyerne klar for energikonferanse

02.04.16: -Vi ser viktigheten av å være synlig i markedet med våre løsninger, der vårt fokus på sikkerhet og kostnader har fått en stadig større oppmerksomhet i offshoremarkedet. Derfor er det både nødvendig og viktig at vi deltar på årets Subsea Valley på Telenor Arena i Bærum 6.-7.april.
Av Odd Borgestrand 2. april 2016

Det sier daglig leder i Olimb Offshore, Peer-Christian Nordby.  Olimb Offshore kan du møte på stand A-30 under de to konferansedagene.

Olimb Offshores produkter med levetidsforlengelse av eksisterende rør vil bety store besparelse kontra utskifting av rør. Løsningen er forhåndsgodkjent i Statoil TR 1016 for bruk i eksisterende rør.
Rørfornyingen krever minimale forarbeider, ingen varme arbeidstillatelser, rask gjennomføring og minimale risikoer.
Total utskifting av rør på plattformer og andre energi-installasjoner vil medføre omfattende planlegging, store tilliggende arbeider med stilasjer, håndtering ut og inn av rør, overflatebehandling, isolering og dokumentasjon av nytt rør, slår Nordby fast.

Subsea Valley konferansen
har i løpet av få år etablert seg som en av de ledende energi- og teknologi konferanser i Europa. 2016 konferansen vil samle foredragsholdere i verdensklassen og høyt anerkjente industriledere vil presentere sitt syn på framtiden innen energiforsyning, teknologi, innovasjon, industri og markedssituasjonen.
Dette er et årlig arrangement, og 6.-7.april er syvende gang arrangementet går av stabelen. I fjor var det 3000 deltakere og 150 utstillere. Arrangørene forventer minst like stor deltakelse i år.

Arrangørene mener det globale energilandskapet skaper nye forretnings og vekstmuligheter innen utvikling av bærekraftig fossil energiteknologi og nye energiløsninger.  Dette til tross for de mørke skyene som nå ligger over næringen. Det er fortsatt store muligheter i å utforske potensialet for teknologioverføring mellom bransjen og andre høyteknologiske næringer.

Preben Strøm – Managing Director i Subsea Valley vil stå for åpningen sammen med Bærum kommunes ordfører, Lisbeth Hammer Krog.
Åpningsforedragene vil bli holdt av olje- og energiminister Tord Lien og Eldar Sætre – President & CEO i Statoil. De skal begge ta for seg framtidsutsiktene for energisektoren.

ssv-conf-horisontal-med-stor-ramme

 

 

 

 

 

For konferanseprogram se her:

http://ssvconference.com/conference-program/