Olimb-delegasjon til Hallingtreff 2018

Olimb stiller med en stor delegasjon under Hallingtreff 2018. I tillegg til å delta med egen stand vil også driftsleder i utviklingsavdelingen, Rolf Dalby, holde foredrag om innovative løsninger innen NoDig.
Av Odd Borgestrand 27. november 2017

Bildet: Olimb har deltatt med egen stand under en rekke Hallingtreff, og er på plass også under arrangementet i januar 2018.

Vestlia Resort på Geilo blir VA-bransjens arena 10-12.januar, og allerede halvannen måned før arrangementet går av stabelen er 225 av de totalt 250 plassene fylt opp.
-Det viser at Hallingtreff har en sterk posisjon i jungelen av kurs og konferanser innen våre fagområder, sier markedssjef hos Olimb, Peer-Christian Nordby.
Olimb har lang tradisjon for å delta på Hallingtreff, og har i en årrekke også vært med på arrangørsiden. I år er det Hallingplast i samarbeid med Rørinspeksjon Norge og Scandinavian Society for Trenchless Technology, SSTT, som har arrangøransvaret.

Som markedsleder
er det viktig at vi er tilstede på sentrale konferanser innen VA og infrastruktur, sier Nordby til Rehab Nytt. Hallingtreff er derfor en av de samlingene vi prioriterer.  På Hallingtreff møter vi både beslutningstakere og driftspersonell, og vi opplever dette som en unik møteplass fordi alle aktører i bransjen er tilstede, sier Nordby
-I konferanseprogrammet er det lagt inn gode pauser nettopp for møter med utstillerne, og de skal vi benytte godt, sier han.

– Det blir kvalitet i alle ledd
når vi nå inviterer til treffet for 21 gang, forsikrer Borghild T. Folkedal, som er ny i ledelsen av arrangementet. Hun er til daglig Business Development Manager i Hawle Water Technology Norge AS.
Det årlige Hallingtreffet er populært langt utenfor landets grenser, og er kjent som «praktikernes arena», der alle aktører i verdikjeden er velkommen.
– Her møtes leverandører, entreprenører, ledningseiere, vannverksdriftere og andre representanter fra kommuner og offentlige etater. Vi har satt sammen et bredt og godt program, som treffer godt med utfordringene som bransjen har i Norge i dag. Det spenner seg fra det hverdagslige til innovasjon og fremtidens løsninger, forteller Folkedal, som har fått med seg VA-ingeniør for Vann og miljø i Asplan Viak, Martina Bergh Svedahl som møteleder.

Fabrikkbesøk
Hallingtreffet starter med fabrikkbesøk ved Hallingplast AS på Ål i Hallingdal, mens konferanse-delen arrangeres på Vestlia Resort på Geilo. På avslutningsdagen vil RIN og SSTT ta ansvar for det faglige programmet i fellesskap.
Både i konferansesalen og i den store vandrehallen på Vestlia blir det også denne gang god plass til utstillere. Olimb er blant et trettitalls utstillere som hittil har meldt seg, og vi håper å få mange gode samtaler i løpet av dagene på Geilo, sier Nordby.

Ta toget
Vi kan legge til at Hallingtreff 2018 ønsker å framstå som en grønn konferanse. Derfor legges det opp til at flest mulig deltakere skal ta toget også i 2018-utgaven. Tog fra Bergen og Oslo møtes på Ål stasjon, og derfra er det kort vei til Hallingplast sine produksjonslokaler. Togbilletten er inkludert i konferanseavgiften, og turen er en viktig del av det sosiale aspektet, understreker konferanseledelsen.

For program og påmelding gå inn på http://hallingtreff.no/