Ny daglig leder og storkontrakt i Olimb Entrepnor AS

Erna Nerleir (42) er ansatt som ny daglig leder i Olimb Entrepnor. Hun tar over etter Hallvard Johansen, som i ny rolle som salgssjef kan annonsere en storkontrakt på innvendig rørfornying av 120 leiligheter på Tromsøya.
Av Irene Fossen 31. januar 2018
Erna Nerheim Olimb Entrepnor

Bildet: Erna Nerleir (42) er ansatt som ny daglig leder i Olimb Entrepnor. Selskapet utfører rørfornying og andre vann- og avløpstjenester i landets tre nordligste fylker.

LES OGSÅ: Olimb Entrepnor inntar Nord

Erna Nerleir tok over sjefsstolen i Olimb Entrepnor 15. januar i år. Nerleir er utdannet sykepleier og har vært en del av Olimb Entrepnor siden starten. Hun har jobbet med prosjektstyring, økonomi og personal i selskapet før hun takket ja til rollen som daglig leder etter Hallvard Johansen.

Engasjert, erfaren og kjent med bransjen
– Vi er meget godt fornøyde med at vi har fått Nerleir inn som daglig leder i Olimb Entrepnor. Hun har et stort engasjement, god kjennskap til rørbransjen, og mange års erfaring som leder. Dette i tillegg til ett solid nettverk både i regionen og nasjonalt, sier styreleder i Olimb Entrepnor, Lennart Miljkovic, i en pressemelding.

Nerleir på sin side uttrykker at hun gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver i et selskap som har høy fart inn i 2018.

Starter året med storkontrakt
Olimb Entrepnor har hatt en solid økonomisk vekst siden oppstarten. Det nye året har også startet lovende, blant annet med en storavtale om innvendig rørfornying av totalt 120 leiligheter fordelt på tre høyblokker i Myreng Borettslag på Tromsøya.

– Avtalen har en verdi på omtrent 10 millioner kroner. Olimb Entrepnor skal fornye alle avløpsledninger inne i byggene, forteller salgssjef og tidligere daglig leder, Hallvard Johansen.

Myreng Borettslag kommer til å være et av Olimb Entrepnor’s hovedprosjekter i Tromsø i 2018, og skal etter planen stå ferdig høsten/vinteren 2018.

Les mer om Myreng-prosjektet hos Olimb Entrepnor