Nå kan du melde deg på til Olimb-dagen 2016

30.06.16: Representanter fra små og store rådgiver-hus, fra kommuner, interkommunale og fylkeskommunale selskaper og etater og ulike aktører som arbeider innen infrastruktur er velkommen til å melde seg på årets Olimb-dag 14.september.
Av Odd Borgestrand 30. juni 2015

Bildet: Markedssjef hos Olimb, Val Sibbern, ser fram til å møte bransjekolleger til en ny Olimb-dag på Vestre Kjærnes gård i Våler i Østfold onsdag 14.september.

Målsettingen med Olimb-dagen er å få belyst gravefrie metoder som en av de viktige veiene til bedre infrastruktur, sier markedssjef hos Olimb, Val Sibbern

Sammen om konstruktive løsninger
-Vi tror en slik fagdag med gode samtaler kan føre til konstruktive løsninger for markedet. Det er viktig at ledningseiere kommer med sine ønsker for framtidas ledningsnett og at vi som entreprenører, rådgivere og produsenter oppfyller disse ønskene og kravene.  En forutsetning for å lykkes er at vi snakker sammen og forstår hverandres språk, sier Val Sibbern. Han har det meste klart til årets Olimb-dag 14.september, og han gleder seg til et gjensyn med «Hver gang vi møtes»-gården Vestre Kjærnes ved Vansjø i Våler kommune.

Årets program
Dagen starter med en gjennomgang av ulike NoDig-metoder, både for rørfornying og boring. Prosjekter der lang erfaring og videreutvikling av systemer har vært avgjørende for å gjennomføre krevende oppdrag blir også presentert.
Alle i vannbransjen er opptatt av vær og klima, og fagmedarbeidere hos Olimb vil ta for seg hvordan klimaet påvirker valg av rørdimensjoner.
Det blir en egen avdeling om kontrakter og kontraktsformer, og en av landets fremste NoDig rådgivere stiller spørsmålet ved om konsulentens rolle er utspilt.
Det er liten tvil om at kampen om de store og krevende oppdragene er blitt tøffere.

Erfaring og visjoner
-Flere utenlandske aktører er på banen, men vi hos Olimb vil med vår lange erfaring dele våre tanker og visjoner for et marked i utvikling. Det er ingen tvil om at vi vil være med å sette standarden, sier Val Sibbern.
Olimb Offshore er med å bringe landbasert NoDig ut i Nordsjøen, og informasjon om dette er det også satt av tid til. Selvfølgelig blir det også lagt opp til flere demoer under Olimb-dagen, for øvrig den tredje i rekken.

Påmelding
Programmet sendes ut i disse dager. Det er begrenset kapasitet, så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg en plass. Kursavgiften er satt til 1.100 kroner, som også dekker både forfriskninger, kaffe,  lunsj og middag.
Påmelding skjer til olimbdagen@olimb.no