Møt oss på Bygg Reis Deg 16.-19. oktober

Fra og med onsdag 16. oktober til og med lørdag 19. oktober blir vi å treffe på Bygg Reis Deg på Lillestrøm. Ta gjerne turen innom vår stand B01-05. Gratis messebilletter får du her!
Av Irene Fossen 11. oktober 2019
Olimb Rørfornying på Bygg Reis Deg 2019

Frode Berntzen er en av flere kunnskapsrike medarbeidere som du treffer på Olimb Rørfornyings stand B01-05 på Bygg Reis Deg i perioden 16. til 19. oktober.

Bygg Reis Deg blir arrangert for 28. gang i år. Det skjer i dagene 16. til 19. oktober i lokalene til Norges Varemesse på Lillestrøm (program og praktisk informasjon finner du her).

Bygg Reis Deg er messen som samler både forbrukere og leverandører fra ulike deler av byggenæringen. Som privatperson kan du oppdatere deg på hvordan du skal ivareta og oppgradere din egen bolig både utvendig og innvendig. Mer enn 500 utstillere står klare til vise fram sine produkter og løsninger på årets messe!

Gode råd om rør er gratis på stand B01-05

Olimb Rørfornying deltar som utstiller også denne gangen. På vår stand B01-05 i hall B kan du komme og snakke med oss om rørene du har i bakken, under bolig eller inni bygg. For hvordan står det egentlig til med rørene dine som du ikke ser? Hva bør du være oppmerksom på? Hvordan vet du om noe er galt? Vi svarer på spørmål og gir tips og råd til boligeiere som ønsker å vite mer om vedlikehold og rehabilitering av avløpsrør.

Har du synlige avløpsrør, for eksempel i kjeller, så ta noen bilder med mobilen din og vis oss på stand. Vi har sett og rehabilitert det aller meste av rør, og bare ved å se på bilder av rørene dine kan vi fortelle deg en hel del om tilstand og levetid.

Få gratis inngangsbillett her

Registrer deg som vår gjest via denne linken. Tast inn kode B01-05. Fyll ut dine opplysninger i skjemaet og få gratis adgang til messen. Billetten er gyldig alle dager.