Medarbeider/operatør til Olimb Rørfornyings avdeling Grenland

Olimb Rørfornyings avdeling i Grenland søker medarbeider/operatør. Vi ser etter deg som er nevenyttig, teknisk interessert og motivert til å stå på. Faglig opplæring blir gitt.
Av Irene Fossen 1. august 2019
Olimb Rørfornying Grenland søker medarbeider

Olimb Rørfornyings avdeling Grenland, med base i Porsgrunn, utfører rørinspeksjoner og rørfornying på private avløpsledninger tilknyttet eneboliger, borettslag, sameier og næringsbygg. Nå ser vi etter en dyktig og motivert medarbeider/operatør som vil være med på laget!

Noe av det vi ser etter hos deg

  • Du er ryddig og strukturert, har plettfri vandel og hyggelig fremtreden.
  • Du trives med utfordringer og liker å jobbe i team.
  • Du er opptatt av å levere kvalitet og tar stolthet i jobben du gjør.
  • Erfaring fra håndverkerarbeid eller oppgaver som er spesielt relevante for jobben (rørfornying, rørinspeksjon) er en fordel, men ikke et krav.
  • Du må minimum ha førerkort klasse B. Klasse BE, C eller C1 er en fordel.

Om arbeidsoppgavene
Som medarbeider/operatør i vår avdeling utfører du rørinspeksjoner og innvendig rehabilitering av rør. Arbeidsoppgavene krever stor nøyaktighet. Vi jobber som regel i lag bestående av to eller tre kollegaer. Det er til tider stor arbeidsmengde og lange dager. Du får all den tekniske og praktiske opplæringen du trenger – interessen og motivasjonen har du selv.

Greit å vite
Fra vår base i Lundedalslia i Porsgrunn utfører vi oppdrag primært i Telemark, Vestfold og Agder, men kan få oppdrag andre steder på Østlandet også.

Hvis du blir ansatt hos oss får du konkurransedyktige betingelser, et trivelig og uformelt arbeidsmiljø og ordnede arbeidsforhold. Vi kan love deg spennende utfordringer i en bransje som er i sterk vekst.

Spørsmål kan rettes til avdelingsleder Vegard Brubakken, telefon 906 92 721.

Interessert?
Send en kortfattet søknad med CV til jobb@olimb.no. Skriv «Grenland» i emnefeltet.

Søknadsfrist: Søndag 1. september 

Olimb Rørfornying AS har spesialisert seg på å fornye vann- og avløpsrør med minimal inngripen i bygg og graving i grunn. I stedet for å fjerne gamle rør og montere nye, rehabiliterer vi de eksisterende rørene på innsiden. Dette gir kortere installasjonstid og mindre belastning for folk, miljø og infrastruktur. Olimb Rørfornying AS er den største og eldste aktøren innen rørfornying i Norge. Vår største eier, danske Per Aarsleff Holding AS, er bransjeledende i Europa.