Olimb Rørfornying avdeling Trondheim søker operatør/medarbeider

Medarbeider/operatør til Olimb Rørfornying avd. Trondheim

Til vår avdeling i Trondheim søker vi en motivert medarbeider til rørfornyingsoppdrag for borettslag, sameier og bygg-/boligeiere. Opplæring blir gitt.

Olimb Rørfornyings avdeling i Trondheim utfører rørinspeksjoner og rørfornying av avløpsrør tilknyttet boliger, borettslag, sameier og næringsbygg. Nå ser vi etter en dyktig og motivert medarbeider/operatør som vil være med på laget!

Om arbeidsoppgavene

Som medarbeider/operatør i vår avdeling utfører du rørinspeksjoner og innvendig rehabilitering av rør. Arbeidsoppgavene krever stor nøyaktighet, og det er til tider stor arbeidsmengde og lange dager. Du får all den tekniske og praktiske opplæringen du trenger – interessen og motivasjonen har du selv.

Noe av det vi ser etter hos deg

  • Du er ryddig og strukturert, har plettfri vandel og hyggelig fremtreden
  • Du har teknisk interesse og ønsker å lære nye ting
  • Du evner å jobbe selvstendig men trives også i team
  • Du er opptatt av å levere kvalitet og tar stolthet i jobben du gjør
  • Erfaring fra håndverkerarbeid eller oppgaver som er relevante for jobben (rørfornying, rørinspeksjon, rørlegging) er en fordel, men ikke et krav.
  • Du må minimum ha førerkort klasse B. Klasse BE, C1 eller C er en fordel.

Greit å vite

Vi jobber mest lokalt i Trondheim og omegn fra vår base på Heimdal, men kan få oppdrag andre steder i landet også. Du bør derfor ta høyde for at det i perioder kan være noe reise og overnatting i forbindelse med jobbprosjekter.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et trivelig og uformelt arbeidsmiljø og ordnede arbeidsforhold. Det er gode utviklingsmuligheter for deg som har et ønske om å stå på og lære, og vi lover deg spennende utfordringer i en bransje som er i sterk vekst.

Om arbeidsgiveren

Olimb Rørfornying AS er den største og eldste aktøren innen rørfornying i Norge. Vi er 130 ansatte totalt, har nesten 300 millioner i omsetning og kan vise til gode resultater. Vår største eier, danske Per Aarsleff Holding AS, er bransjeledende i Europa.

Spørsmål om stillingen?

Kontakt avdelingsleder i Trondheim, Jens Bjørndahl tlf 928 90 010.

Ønsker du å søke?

Lever din søknad via Finn Jobb

Eller send en kortfattet søknad og CV til jobb@olimb.no.
Skriv «Trondheim» i emnefeltet.
Søknadsfrist: Snarest

Henvendelser uten CV/søknadsbrev blir ikke vurdert.

Olimb Rørfornying AS er den største og eldste aktøren innen rørfornying i Norge. Vi er 130 ansatte, har nesten 300 millioner i omsetning og kan vise til gode resultater. Vår største eier, danske Per Aarsleff Holding AS, er bransjeledende i Europa.

Personvern og bruk av informasjonskapsler

Alle rettigheter Olimb Rørfornying Holding AS
Nettsiden er utviklet av Fredrikstad Webdesign AS