Olimb Rørfornying avdeling Grenland

Olimb Rørfornyings avdeling i Grenland (Skien) søker medarbeider

Vi søker etter en motivert medarbeider som vil jobbe operativt med rørfornying fra vårt avdelingskontor i Skien. Spennende mulighet for søkere med eller uten erfaring. Snarlig tiltredelse.

Vår avdeling i Grenland rørfornyer bunnledninger og stikkledninger for private boligeiere og innvendige avløpsrør i bygg og borettslag. Her kan du se noen eksempler på jobber de har utført.

Som medarbeider/operatør rørfornying er din kjerneoppgave å rehabilitere avløpsrør med «strømpemetoden». Kort forklart kan vi si at du da lager et nytt rør inni det gamle.

Du utfører også rens av rør, rørinspeksjoner med kamera og diverse andre oppgaver knyttet til prosesser rundt rørfornying.

Arbeidsoppgavene krever stor nøyaktighet, og det er til tider stor arbeidsmengde.

Vi gir deg den tekniske og praktiske opplæringen du trenger for å gjøre oppgavene – interessen og motivasjonen har du selv.

Høres dette interessant ut?

Les mer om stillingen (og søk gjerne!) på Finn.no

Olimb Rørfornying AS er den største og eldste aktøren innen rørfornying i Norge. Vi er 130 ansatte, har nesten 300 millioner i omsetning og kan vise til gode resultater. Vår største eier, danske Per Aarsleff Holding AS, er bransjeledende i Europa.