Olimb Rørfornying AS

Trondheim
Av admin_olimb 9. november 2011

Olimb Rørfornying AS

Industriveien 69 7080 Heimdal
Sentralbord + 47 69 28 17 00
Fax +47 69 28 17 01
E-post: post@olimb.no

Kristin haugland-nett
Avdelingsleder og
markedsansvarlig Midt-Norge
Jens BjørndahlMobil 928 90 010′
jens.bjorndahl@olimb.no
Arbeidsleder
Kristin Skjetne
Mobil 404 86 313
kristin.skjetne@olimb.no
Controller
Roar Haugland
Tlf: 69 28 17 00
Mobil: 901 10 555
roar.haugland@olimb.no

Vi fornyer Midt-Norge

Rørfornyer 34 studentboliger i Trondheim

Det er disse boligene på Moholt i Trondheim som nå skal totalrenoveres, og hver boligblokk skal fornyes i løpet av to måneder, forteller Olimbs avdelingsleder og markedsansvarlig Midt-Norge, Jens Bjørndahl.
Det er disse boligene på Moholt i Trondheim som nå skal totalrenoveres, og hver boligblokk skal fornyes i løpet av to måneder, forteller Olimbs avdelingsleder og markedsansvarlig Midt-Norge, Jens Bjørndahl.

14.03.16: Olimb Rorførnying vant kontrakten på rørfornyelse av 34 boliger i den eldre delen av Moholt studentby i Trondheim. Det er Studentskipnaden i Trondheim, SIT, som er oppdragsgiver. Les hele artikkelen her:

Bildet: Ingen grunn til å lure på om det blir ny kloakkstopp ved Fagerhaug oppvekstsenter. Her er det barn i barnehagen som lurer på hva som skjuler seg under kumlokket. (Foto: Fagerhaug barnehage)

Slutt på staking ved Fagerhaug oppvekstsenter

Les artikkelen her

Topp score i Steinkjer

moveien 6

 

 

 

 

 

 

Takk for vel gjennomført jobb -rask og utrolig bra service! : Det var tilbakemeldingen fra Julie og Pål Inge Hellem i Moveien i Steinkjer etter at Olimb Rørfornying har gjennomført sitt første oppdrag i en privatbolig i denne byen.
18 meters bunnledning Ø100 mm ble fornyet med tre tilkoblingspunkter.
I sin tilbakemelding etter sluttrapport med video skriver Julie og Pål Hellem:«Det så veldig bra ut innvendig i rørene, herlig å få et slikt resultat uten å hugge opp gulv og grave. Vi vil også tilføye at det var noen veldig hyggelige og ryddige arbeidskarer vi hadde på besøk. Topp score på alle mulige punkter! Dere må gjerne bruke oss som referanse ja, vi vil også spre budskap om denne fantastiske måten å gjennomføre rørfornying på.  Tusen takk! 🙂

Munkholmen:

????????

 

 

Olimb Rørfornying  monterte  tre avløpsstrekk med Insituform-foring på  Munkholmen høsten 2014. De gamle betongrørene var i svært dårlig forfatning.

Nidarosdomen:

Copy of nidarosdomen (14)

 

Olimb Rørfornying renoverte spillvannsledningene fra øst til vest under Nidarosdomen i en total lengde på 72 meter. Monteringen ble delt opp i to strekk og med 12 grenrør. Det gamle taknedløpet i kirka er i stein, og ingen vet hvor gamle rørene under kirka egentlig er, så dette var en spennende seanse for hele rørfornyingsteamet til Olimb.

Privatboliger:

645699e0-b5db-4c5f-af6b-0490a9777705_dnboimage

 

 
Vi utfører rørfornying av alle rør – fra taksluk og vanlige sluk, fra WC og kjøkken, ut til vertikal stamme/taknedløp, ned til rør under hus og stikkledning ut til offentlig anlegg så vel som det i offentlige anlegg.Vi  er en del av Rørfornying Norge, som utfører mer enn 12.000 installasjoner i året, alt med egne ansatte. Vi har godkjente og tilpassede produkter for de ulike rør avhengig av tilstand og krav for nytt rør

 

 

 

.