Olimb Rørfornying søker kalkulatør privatmarked

Kalkulatør rørfornying privatmarked

Vi søker etter en ny kollega som skal jobbe med kalkulasjon og tilbud på rørfornying for private boligeiere, byggeiere, borettslag og sameier. Er det deg?

Din jobb vil være å kalkulere priser og sette opp tilbud på rørfornying basert på underlag du får fra kolleger i salgsavdelingen. I tillegg blir du en nøkkelperson i arbeidet med å gjøre våre rapporter og kalkulasjonssystemer bedre.

Oppgavene løser du i stor grad ved PC-skjermen, og du får fast kontorplass i et trivelig og ambisiøst fagmiljø i våre nye, flotte lokaler i Råde, rett ved avkjøring fra E6.

Vi ser for oss at du er over snittet kyndig på Excel og IT generelt. Du er strukturert og stortrives med at rapporter, kalkyler og modeller er en stor del av arbeidsdagen din. Du har god forretningsforståelse, er teknisk interessert og evner å sette deg raskt inn i nye ting.

Ingen ekspert på avløpsrør? Det er helt greit.

Noe kunnskap om rør og bygg, enten gjennom skole eller jobb, vil naturligvis være en fordel i jobben. Det samme gjelder erfaring fra lignende arbeidsoppgaver (kalkulasjon og tilbudsutarbeidelse). Men vi setter det ikke som et krav for å søke! God praktisk og teknisk forståelse kombinert med lærevillighet kan veie opp for manglende faglige kvalifikasjoner, hvis du ellers har det vi ser etter.

Hvis du synes dette høres interessant ut:

Se hele annonsen og søk stillingen på FINN >>

Spørsmål om stillingen (etter å ha lest hele annonsen på FINN)?
Ring Marianne Formoe på 909 77 772

Søknadsfrist: 1. oktober 2021