Fyldig utgave av Rehab Nytt igjen

22.11.16: Årets andre utgave av Rehab Nytt er nå kommet ut i 8.500 eksemplarer. Dersom du ikke har mottatt bladet i posten har du mulighet til å laste det ned.
Av Odd Borgestrand 3. desember 2016

Du kan laste ned bladet her:
Årets siste utgave er på hele 48 sider, der rørfornying i Longyerbyen er vår hovedreportasje. Vår medarbeider Mona Sprenger fikk et flott møte med Longyearbyen lokalstyre og medarbeiderne i EntrepNor som sto for gjennomføringen sammen med Olimb Rørfornying.

Rørfornying med skreddersøm
er vårt hovedfokus i dette nummeret.  Olimb Rørfornying arbeider egentlig med kikkhulls kirurgi. I bygg med store endringer på røropplegg i årenes løp må vi ofte gå inn fra ulike steder for å få tilgang. Da er det godt å ha skreddersøm tilgjengelig fra egen systue og spesialverktøy fra eget verksted. Det er ingen i Norge som kan levere det samme som Olimb-kvintetten bestående av produktutvikler Kjell Aldar, salgssjef og prosjektingeniør Frode Berntzen, driftsleder Andreas Nielsen, produksjonsleder Andreas Bræck og syersken Ingrid Bjørnskau. Som eneste aktør i landet leverer de skreddersøm for rørfornying inne i bygninger. Dette kan du lese mer om i bladet.

Kommuneprofilen
denne gang er Ullensaker kommune.  For utbyggerne innen vann og avløp er en rekke prosjekter i gang, og flere er planlagt de neste årene.  Det eksisterende avløpssystem har som en følge av befolknings- og næringsutviklingen fått en betydelig større belastning enn det som lå til grunn for dimensjoneringen av hovedledningene når de ble lagt, mener Jostein Skjefstad, avdelingsleder for VA-utbygging i Ullensaker kommune.

Jubilanter står i kø
Driftsleder og en av hovedaksjonærene i Olimb, Øystein Olimb rundet 50 år i sommer. Dermed benyttet vi anledningen til et portrettintervju med ham. Det samme gjorde vi med CEO i Olimb Group, CC Sibbern, som runder 50 nå i desember. Vi har også markert at samarbeidspartner Flagstad AS feirer 50 år.

Bladet rapporterer i tillegg
fra Norsk Vanns årskonferanse, Vanndagene for Vestlandet, årsmøtet til Rørinspeksjon Norge og Olimbdagen. Vi anbefaler også våre lesere å studere programmet for Hallingtreff i 2017.  Her har dere uansett lesestoff for et par timer med faglig påfyll.